Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: -Zeminin inanılmaz kötülüğü, bizim adımıza futbolun doğrularını yapmayı mümkün kılmadı


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Balıkesirsporun Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Gaziosmanpaşaspor ile yaptıkları maçın oynandığı sahanın zemininin kötü olduğunu, bu yüzden istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
     Ertekin, AA muhabirine, lider ve en yakın takipçilerine 9 puan farkla çıktıkları maçta, lig sonuncusu Gaziosmanpaşaspora 1-0 yenildiklerini hatırlattı.
     Sahada futbol oynamanın çok zor olduğunu ifade eden Ertekin, şunları kaydetti
     Futbol oynamak imkansızdı. Bahane açısından konuşmuyorum ama oyuncumuz, Mustafa sakatlandı. Ne kötü bir faulden, ne tekmeden sakatlandı, sahanın kötülüğünden tarak kemiği kırıldı ve sezonu kapattı. Pas yapmak, oynamak mümkün değil. Zeminin inanılmaz kötülüğü, bizim adımıza futbolun doğrularını yapmayı mümkün kılmadı. Diğer taraftan ilk yarı 5 gol pozisyonunu değerlendiremedik. Yediğimiz golden sonra sinirlendik ve iyi tepki veremedik.
     Ertekin, hafta sonunda İskenderun Demir Çeliksporu konuk edeceklerini belirterek, Şu anda 9 puanlık avantajımız, 6 puana düştü. İddiamız sürüyor. Hafta sonunda galip gelerek 6 puanlık avantajı sürdürmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER