Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: "Eğer şampiyon olmak istiyorsak kalan maçları da kazanmak ve hedeflediğimiz puanları almak zorundayız"


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta en yakın takipçisinin 8 puan önünde lider durumda bulunan Balıkesirsporun teknik direktörü İsmail Ertekin, "Eğer şampiyon olmak istiyorsak kalan maçları da kazanmak ve hedeflediğimiz puanları almak zorundayız" dedi.
     Ligin 28. haftasında, deplasmanda Gaziosmanpaşaspora yenilmesinin ardından takipçisi İnegölspor ile puan farkı 6ya inen lider Balıkesirspor, şampiyonluk avantajını sürdürme açısından hafta sonunda önemli bir maça çıktı.
     İskenderun Demir Çeliksporu konuk eden Balıkesirspor, 2-0lık sonuçla, bu sezon 17. galibiyetini aldı. Balıkesir ekibi, puanını 58e yükseltirken, İnegölsporun deplasmanda berabere kalması üzerine aradaki puan farkı 8e çıktı. Şampiyonluğa ve PTT 1. Lige daha yakın görünen Balıkesirspor, kalan 5 maçta en az 8 puan alırsa, hedefine ulaşabilecek. Liderin kalan 5 haftadaki en zorlu karşılaşması ise deplasmandaki İnegölspor maçı olacak.
     Teknik direktör İsmail Ertekin, hafta sonunda iyi oynadıklarını ve 2 golle galip geldiklerini belirterek, "Goller kaçırmaya devam ediyoruz. Birçok pozisyonu değerlendiremedik. 2 golle galip geldiğimiz için mutluyuz" dedi.
     Halen alınması gereken 15 puan bulunduğunu dile getiren Ertekin, "Matematiksel olarak netleşen bir durum yok. En az 8 puan alırsak, şampiyonuz deriz. Bu puanları da en kısa sürede almak istiyoruz. Eğer şampiyon olmak istiyorsak kalan maçları da kazanmak ve hedeflediğimiz puanları almak zorundayız" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER