Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Eskişehirspor-Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı -Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Tüzün: "Sezonu galibiyetle kapatmak istiyoruz"


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor, Spor Toto Süper Ligin son haftasında 19 Mayısta sahasında Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
     Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Zafer Tüzün, antrenmanda gazetecilere açıklamada, Eskişehirsporun 5 sezondur Süper Ligde varlığını devam ettirdiğini ve bu sezon, lig ve kupada yaklaşık 40 maç yaptıklarını söyledi.
     Eskişehirsporun her geçen sene üstüne birşeyler koyarak devam ettiğini ve bu sezonu da böyle geçirdiğini ifade eden Tüzün, şöyle konuştu:
     "Takımımız, önümüzdeki sene de kendine yakışın mücadelesini sürdürecektir. Antalyaspor, maçında kaptan Servet cezalı. Hafif sakatlıkları bulunan bir kaç futbolcumuz var. Antalyaspor maçında Bursadaki gibi güzel oyun oynayıp bu sefer sonlandırıp, sezonu galibiyetle kapatmak istiyoruz."
     Bir gazetecinin transferde sadece Alper Potukun isminin geçtiğini, diğer futbolculara talebin olup olmadığını sorması üzerine Tüzün, şunları söyledi:
     "Önümüzdeki yıllarda yabancı sayısının azalacağını düşünürsek yerli futbolcuya talebin çoğalacağı bir gerçek. Biz de bundan dolayı Eskişehirsporun uzun vadede geleceğini kurtarabilmek için Türkiyenin genç yeteneklerinin çoğunu topladık. Alper de her sene üzerine bir şeyler koyan kardeşimiz. Bu süreci iyi yönettiğimizi düşünüyorum. Transfer, transfer sezonunda konuşulur. Antalya maçından sonra bu işlere bakacağız."
    
     -Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıkları-
    
     Öte yandan Bursaspor maçı sonrası bir günlük iznin ardından kırmızı-siyahlı futbolcular, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde antrenman yaptı.
     Yaklaşık 90 dakika süren antrenman, koşu, 5e 2 pas çalışması ile başladıktan sonra taktik antrenmanla devam etti.
     Teknik direktör Ersun Yanal gözetimindeki çalışmaya, Necati, Tello, Akaminko ve Diego katılmadı.
    
     Muhabir: Fatih Doğan - Ömer Ürer
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER