Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Hikmet Karaman, Bursaspordaki ilk antrenmanına çıktı


BURSA (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursasporun yeni teknik direktörü Hikmet Karaman, takımla ilk antrenmanına çıktı.
     Yeşil-beyazlılar, Süper Ligde bu hafta oynayacağı Kardemirçelik Karabükspor maçı hazırlıklarına Özlüce Tesislerinde devam etti.
     Takımla ilk idmanına çıkan teknik direktör Hikmet Karaman idaresinde ısınma koşularıyla başlayan antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Oyuncular ardından çift kale maç yaptı. Karamanın ilk antrenmanında oyunu sık sık durduğu ve oyuncularını uyardığı gözlendi.
     Antrenmanda, hafif sakatlıkları bulunan Vederson, Ferhat, Sestak ve kaleci Carson koşu yaptı.
    
     -Yeni Genel Menajer Süha Sidal-
    
     Bu arada Bursaspor, uzun yıllar Kasımpaşaspor Kulübünde görev yapan Süha Sidalı genel menajerlik görevine getirdi.
     Sidal, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor gibi büyük camiada görev aldığı için heyecanlı ve bir o kadar da mutlu olduğunu söyledi. İdarecilik tecrübelerini bundan sonra Bursaspor için kullanacağını belirten Sidal, Bursasporun gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bursasporun da bana katacağı çok şey olacaktır. Bizim de inşallah Bursaspora katacağımız şeyler olacaktır. İnşallah burada da bir sevgi bağını oluşturacağız. Bursaspor camiası çok büyük bir camia, bunu zaten herkes biliyor. Biz de bunun bilinci çerçevesinde buraya geldik. İnşallah Bursaspora çok büyük faydalarımız olur diye konuştu.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer-Ömer Ercan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER