Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Akhisar Belediyespor-Galatasaray maçı için konuk takım taraftarlarına ayrılan 3 bin 500 biletin tamamı ilk günden satıldı


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde oynanacak Akhisar Belediyespor-Galatasaray maçı için konuk takım taraftarlarına ayrılan 3 bin 500 biletin tamamının, ilk günden satıldığı öğrenildi.
     Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, AA muhabirine açıklamasında, 15 Şubat Cuma günü saat 20.00de Manisa 19 Mayıs Stadında oynanacak maçın biletlerinin bugün satışa çıktığını belirtti.
     Misafir takım taraftarları için ayrılan 3 bin 500 biletin tamamının bittiğini ifade eden Acar, Bilet satışları çok iyi gidiyor. Galatasaray maçını, tribünler tam kapasite dolu olarak oynayacağımızı ümit ediyoruz dedi.
    
     -Maç hazırlıkları-
    
     Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde Yılmaz Atabarut Spor Tesislerinde maç hazırlıklarını sürdüren Akhisar Belediyesporda, sakatlığı bulunan Sandy düz koşu yaparken, Bikoko ise takımla çalışmalara başladı.
     Isınma koşusu, topla ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanın kalan bölümü basına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Emre Umurbilir / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER