Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -BBP Genel Başkanı Destici: -Birlik ve beraberliğimizin bundan sonra daha yüksek azim ve kararlılıkla süreceğine inanıyoruz. Parti olarak bu konuda verdiğimiz destek sonuna kadar sürecek. Bu işin partisel bir


GAZİANTEP (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Birlik ve beraberliğimizin bundan sonra daha yüksek azim ve kararlılıkla süreceğine inanıyoruz. Parti olarak bu konuda verdiğimiz destek sonuna kadar sürecek. Bu işin partisel bir tarafı yoktur, bu milli bir meseledir dedi.
     BBP Genel Başkanı Destici ve beraberindeki heyet, Gaziantepte 20 Ağustosta Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınında meydana gelen patlamaya ilişkin bilgi almak ve taziye ziyaretlerinde bulunmak için geldiği kentte, Vali Erdal Atayı ziyaret etti, olay hakkında bilgi aldı.
     Destici ve beraberindeki heyet daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeyi de makamında ziyaret etti.
     Ziyarette, bütün partilerin ve sivil toplum örgütlerinin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğine dikkati çeken Destici, şunları kaydetti:
     Gaziantepte patlayan bombadan sonra emperyalist küresel güçlerin maşalarına, bunların siyasi uzantılarına, medyadaki temsilcilerine ve bütün dünyaya birlik ve beraberlik örneği gösterilmiştir. Birlik ve beraberliğimizin bundan sonra daha yüksek azim ve kararlılıkla süreceğine inanıyoruz. Parti olarak bu konuda verdiğimiz destek sonuna kadar sürecek. Bu işin partisel bir tarafı yoktur, bu milli bir meseledir.
     Destici, Gazianteplilere geçmiş olsun dileğinde bulunarak, bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin şehit olduğunu, buna inandıklarını vurguladı.
     O, bir yaşındaki, 3 yaşındaki, 5 yaşındaki çocuklarımız ve diğer kardeşlerimiz için yüreklerimiz parçalandı. Bunların yaptığı eylemler ne birliğimizi ne de yürüyen faaliyetlerimizi asla aksatmamalı, çünkü o zaman amaçlarına ulaşmış olurlar diyen Destici, Gaziantepin tüm hızıyla büyümeye, gelişmeye, kardeşliğini pekiştirmeye devam edeceğini ifade etti.
     Türk milletinin geçmişte çok badireler atlattığını anımsatan Destici, Bu Marksist, Leninist, Zerdüşt anlayışa sahip PKKya da onların işbirlikçilerine de pabuç bırakacak bir millet değiliz. Millet gerektiği zaman gereğini yapar, bunların sonu da diğerleri gibi olacaktır, bunu da kimse aklından çıkarmasın diye konuştu.
     Destici, Güzelbey ile bir süre görüştükten sonra Gaziantepteki patlamada yaralanan ve tedavisine 25 Aralık Devlet Hastanesinde devam edilen Şıh Mehmet Kızılcıkı da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Mustafa Destici, aynı hastanede tedavi gören 3 Suriyeliyi de ziyaret etti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER