Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Öğrencilere YGS uyarısı


GAZİANTEP (A.A) - Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, YGSye girecek öğrencileri uyardı.
     Kısa, yaptığı yazılı açıklamada, üniversite sınavının öğrenciler için bir fırsat olduğunu belirtti.
     Öğrencilere girecekleri sınavda endişeye kapılmamaları uyarısında bulunan Kısa, şunları kaydetti:
     Bugüne kadar aldığınız eğitim, gösterdiğiniz sabır ve özverinin meyvelerini toplamanız yakındır. Hayallerinize daha da yakınlaşabilmek için gireceğiniz bu sınavın endişesini aileleriniz ve sevdiklerinizle de yaşıyorsunuzdur. Bu yersiz endişeye mahal vermeyin. Zira, bugüne kadar verdiğiniz önemli bir çaba var ama unutmayın ki hiç bir emek karşılıksız kalmaz. Dolayısıyla şüpheye düşmeyin ve kendinizden emin olun. Bu fırsatı iyi değerlendirerek başarılı olacağınızdan şüphem yok.
     Öğrencilere başarı dileyen Kısa, onların bugünlere gelmesinde emeği olanlara teşekkür etti.
    
     -Bilgi yarışmasında 3 okul da birinci oldu-
    
     Nizipte düzenlenen ilkokullar arası bilgi yarışmasının finalinde, puan eşitliği bozulmayan 3 okul da birinci oldu.
     Nizip Ticaret Odası sponsorluğunda toplantı salonunda gerçekleşen finalde, Hatice Seyit Çeker İlkokulu, Müslüm Erdoğan İlkokulu ve Adile Altınbaş İlkokulu yarıştı. Yarışmanın sonunda puanlar eşit olunca üç okul da birinciliğe layık görüldü.
     Oda başkanı Mehmet Özyurt, düzenlenen törende, ilerlemenin ve çağdaşlaşmanın en önemli ayağının eğitim olduğunu söyledi.
     Eğitimin bir ulusun temel taşını oluşturduğunu ve medeniyet seviyesini ortaya koyduğunu ifade eden Özyurt, Ülke olarak çağdaş fikirlere, yenilikçi beyinlere ve okuyan bir millete sahip olmak gerekiyor. Büyük Önder Atatürkün de ifade ettiği gibi Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır diyerek, eğitime destek veriyoruz dedi.
     Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz de eğitime desteklerinden dolayı Nizip Ticaret Odasına teşekkür ederek, başarılarından dolayı öğrencileri kutladı.
    
     -İslahiyede endoskopi ünitesi hizmete açıldı-
    
     İslahiye Devlet Hastanesinde Endoskopi Ünitesi hizmete açıldı
     İslahiye Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanları Opr. Dr. Yahya Çelik ve Opr. Dr. Ertuğrul Karğı, modern teknolojiyi kullanan ve hasta odaklı hizmet anlayışını hedefleyen hastanede Endoskopi ünitesinin açılmasıyla hastaların Gaziantep ya da yakındaki il ve ilçelere gitmesine gerek kalmadığını belirttiler.
     Endoskopi cihazının hastalıkların teşhisinde önemine dikkati çeken Çelik ve Karğı, amaçlarının daha kaliteli ve hızlı hizmet olduğunu kaydettiler.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu - Zekeriye Şimşek - Zerin Özdilek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER