Giresunda 2012nin Enleri ödüllerini aldı

Giresunda 2012nin Enleri ödüllerini aldı -Vali Şahin, son 10 yılın en iyi valisi seçildi


GİRESUN (A.A) - Keşap Belediyesince düzenlenen 2012nin Enleri Anketi ödül töreni düzenlendi.
     İlçedeki bir restoranda gerçekleştirilen törende, anket sonucuna göre belirlenen 2012 yılının en çok hizmet eden siyasetçisi Kerim Aksuya, en iyi bürokratı Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attara, en iyi iş adamı seçilen Öner Hekime ve son 10 yılın en iyi Valisi seçilen Dursun Ali Şahine ödülleri verildi.
     Başkan Aksunun yerine ödülünü Giresun Belediye Başkan Vekili Atifet Alpaslan, Hekimin yerine ise ödülünü Hekim Süt AŞ. Genel Koordinatörü İsmail Yaşar aldı.
     Vali Şahin, burada yaptığı konuşmada, sosyal medyadaki oylama sonucunda son 10 yılın en iyi valisi seçilmesinin kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.
     Önemli olanın her günün her dakikasını bile tam anlamıyla değerlendirmek ve halkın teveccühünü kazanmak olduğunu vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:
     Böyle bir anket oylamasının olacağından haberim bile yoktu. Böyle bir teveccüh elde etmemiz kolay bir iş değil. Vatandaşların isteklerine bir nebze olsa cevap verebildiysek ne mutlu. 28 Martta Giresunda üçüncü yılıma girmiş olacağım. Elimden geldiğince günde 12 saat çalışarak ve bu saatin her dakikasını değerlendirerek bu neticeye kavuşmuş oluyorum. Beni halkın ödüllendirmesi bana en büyük hediyedir.
     Keşap Belediye Başkanı Nihat Yılmaz ise ankete 15 bin kişinin katıldığını belirterek, Giresun için çalışan isimlerin ödüllendirilmesinin yanı sıra rekabet ortamı ve başka isimlerin de özendirilmesi için bu yarışmayı düzenledik. Bunu önümüzdeki yıllarda da yaparak geleneksel hale getireceğiz dedi.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin - Sinan Yıldız
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Giresunda 2012nin Enleri ödüllerini aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER