GTOnun inşaat sektörüne yönelik eğitimleri

GTOnun inşaat sektörüne yönelik eğitimleri


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve MEKSA Vakfı işbirliğinde inşaat sektörüne yönelik düzenlenen eğitim sona erdi.
     GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, yaptığı yazılı açıklamada, 7 ayrı başlık altında ve 14 grup halinde gerçekleştirilen eğitimin ardından düzenlenen yeterlilik sınavlarında başarılı olan 287 kursiyere milli eğitim müdürlüğü onaylı sertifika verildiğini belirtti.
     Üye firmalardan gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç duyulan alanlara kalifiye elaman yetiştirilmesi amacıyla mesleki eğitimler düzenlediklerini vurgulayan Göçer, şunları kaydetti:
     MEKSA Vakfı işbirliğinde düzenlediğimiz eğitimleri 14 ayrı grup halinde gerçekleştirdik ve bu eğitimlerden 287 kişi yararlandı. betonarme demir kalıp ve çatıcılık,duvarcılık,yüzey kaplama,ısıtma ve sıhhi tesisat,yapı dekorasyon ve boyacı başlığı altında düzenlediğimiz programa katılan kursiyerlerimiz haftanın 5 günü günde 4 saat eğitim gördü.
     Oda olarak mesleki eğitime önem verdiklerini aktaran Göçer, kent ve ülke sorunlarının çözümüne yönelik projelerin yanı sıra, Gaziantepin sosyal, ekonomik ve ticari alandaki gelişimine yönelik de önemli çalışmalar yürüttüklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber GTOnun inşaat sektörüne yönelik eğitimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER