Gümüşhane Üniversitesinde mobilya imalatı yapılıyor

Gümüşhane Üniversitesinde mobilya imalatı yapılıyor


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Said Fidan, uygulama atölyesinde sipariş üzerine mobilya imalatı yapılarak üniversite döner sermayesi kapsamında satıldığını söyledi.
     Fidan, bölüm öğrencilerinin teoride öğrendikleri bilgileri uygulama yaparak pratiğe dökebilmeleri için oluşturdukları atölyede sipariş üzerine mobilya imalatı da yaptıklarını belirtti.
     Yenilenen makine ve teçhizatlarıyla modern bir atölye kurduklarını ifade eden Fidan, Uygulama yapan öğrencilerimiz haricinde 2 daimi personelin de çalıştığı atölyemizde, tasarım bölümü iç mekan tasarımı programı öğretim elemanlarımızın koordinatörlüğünde her türlü mobilya malzemesi, kovan ve pres kapı imalatı yapılmaktadır dedi.
     Fidan, sipariş üzerine ürettikleri mobilyaları üniversite döner sermayesi kapsamında sattıklarını kaydederek, gerek üniversite personeline gerekse dışarıdan iş yaptırmak isteyen vatandaşlara kaliteli ve ekonomik mobilya imalatı yaptıklarını ve 3 aydır devam ettikleri uygulama kapsamında talep edilen birçok mobilyanın imalatını tamamlayarak teslim ettiklerini söyledi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhane Üniversitesinde mobilya imalatı yapılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER