Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Kumartaşlı: Her şehit haberi geldiğinde şehit aileleri aynı acıyı yaşıyorlar. Oğulları bugün şehit olmuş gibi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, her şehit haberi geldiğinde şehit ailelerinin aynı acıyı yaşadığını oğullarının bu gün şehit olmuş gibi hissettiklerini bildirdi.
     Kumartaşlı, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkarinin Şemdinli ilçesi Dağlıca bölgesinde askeri birliğe teröristlerce yapılan saldırı sonucu çıkan çatışmada 8 askerin şehit olduğunu 16 da yaralı olduğunu hatırlattı.
     Ayrıca Hatay Dörtyol ilçesi kırsalında da 1 şehit daha verildiğini belirten Kumartaşlı, açıklamasında şunları kaydetti:
     Türk Milletinin başısağolsun. Teröre çözüm bulmak için herkesin tüm gücüyle çalışması gerekmektedir. Terörün çözümünde en önemli etkenlerden biri adaletin tecelli etmesidir. Bunun yolu terör suçlarına idam cezası getirilerek başta eli kanlı bebek katili olmak üzere terör örgütünün lider kadrolarına idam cezasının getirilmesidir. Bu yapılmadığı süre içerisinde liderler toplansa da kısır çekişme içerisinde vatan evlatlarını üzülerek de olsa şehit vermeye devam edeceğiz. Biz Şehit Aileleri ve Gaziler olarak yine söylüyoruz, şu an devletimiz bize görev verirse yine gidip vatanımız için, bayrağımız için, namusumuz için seve seve canımızı veririz. Tek yapılması gereken bizlerin önünün açılmasıdır.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör / Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER