Hayırsever iş adamından OSBye cami

Hayırsever iş adamından OSBye cami -Ereğli OSBde inşa edilecek caminin temeli atıldı


ZONGULDAK (A.A) - Ereğlide Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inşa edilecek caminin temeli törenle atıldı.
     OSBde faaliyet gösteren Tat Metal firma sahiplerinden Akın Tatoğlu, yaptığı konuşmada, alt katında çok amaçlı salon olacak camide 400 kişinin ibaret edebileceğini söyledi.
     Vatandaşların camiyi dolduracağına inandığını belirten Tatoğlu, "Hayırlısıyla camimizi 6 ay sonra ibadeti açmak istiyoruz. Biz Tat Metal ailesi olarak bu projeyi gerçekleştirmemizde vesile olan, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. İbadet ve dualarımızın kabul edileceği kutsal mekanımız hayırlı olsun" diye konuştu.
     Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Tatoğlu ailesine teşekkür ederek "Güzel bir günde güzel bir hadiseye şahitlik yapıyoruz. İnşallah temel atma törenin ardından kısa sürede inşaat tamamlanır" ifadesini kullandı.
     AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, caminin inşaatında görev alacak işçilere kazasın çalışma dileğinde bulunarak, "Cami bittikten sonra orada ibadet edecek cemaatimize hayırlı ömürler diliyorum" dedi.
     AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, doğup büyüdüğü bölgeye cami yapılmasından son derece mutlu olduğunu kaydetti.
     İlçe Müftüsü Mustafa Erkanın duasının ardından kurban kesildi ve cami inşaatının temeli atıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Hayırsever iş adamından OSBye cami Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER