Hentbol: Erkekler Süper Lig

Hentbol: Erkekler Süper Lig -Mersin Hentbol Antrenörü Özoğlu: "Avrupada Türk hentbolunun sesini duyurmak istiyoruz"


MERSİN (A.A) - Mersin Hentbol Antrenörü Osman Özoğlu, Avrupada Türk hentbolunun sesini duyurmak istediklerini söyledi.
     Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana ligde kalmayı hedefleyen bir takım olduklarını ve bu hedef doğrultusunda önemli başarılara imza attıklarını ifade etti.
     Uzun zamandır Türkiye Kupasını kaldırabilmek için mücadele verdiklerini belirten Özoğlu, "Bu doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kupa maçlarında ilk hedefimiz bu hafta Ankaraspor ile yapacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak. Bu maçtan galibiyetle ayrıldığımızda direkt kupa için finale yükselmiş oluyoruz" dedi.
     Türkiye Kupasını aldıktan sonra Avrupa müsabakalarına da katılabileceklerini dile getiren Özoğlu, şöyle konuştu:
     "Türkiye kupasını alabilirsek, Kupa Galipleri Kupası kapsamında Avrupaya gideceğiz. Bu hedeflerimizi başardığımızda, Avrupada kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Avrupada Türk hentbolunun sesini duyurmak istiyoruz. Bu kapsamda bize en büyük desteği S Oil firması verecek. Bizim bugüne kadar sponsorumuz yoktu. Ama S Oil Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Acar, spora olan sevgisi dolayısıyla bize sponsor olmaya karar verdi. Desteklerinden dolayı S Oile teşekkür ediyoruz. Sponsorumuz sayesinde yolumuza daha emin adımlarla ilerleyeceğimizi düşünüyoruz."
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER