Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol Antrenörü Özoğlu: Beşparmak Spor maçıyla hızlı bir çıkış yaparak, ligdeki iddialı takımlardan biri olduğumuzu göstermek istiyoruz


MERSİN (A.A) - Mersin Hentbol Takımı Antrenörü Osman Özoğlu, hafta sonu oynayacakları Beşparmak Spor maçıyla hızlı bir çıkış yaparak, ligdeki iddialı takımlardan biri olduklarını göstermek istediklerini söyledi.
     Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarıda 5 galibiyet, 7 mağlubiyet aldıklarını, ligi 9. sırada tamamladıklarını belirtti.
     İlk yarıda aldıkları mağlubiyetlerden ders çıkardıklarını ifade eden Özoğlu, şöyle devam etti:
     İkinci yarı daha iyi bir performans ortaya koyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Devre arasında yaptığımız çalışmalarla rakiplerimizin avantajlarını ve dezavantajlarını ortaya koyduk. Ara vermeden, sonuç odaklı yaptığımız çalışmaların meyvesini ikinci yarı da toplayacağımıza inanıyorum. İkinci yarının ilk maçında Beşparmak Spor ile karşılaşacağımız maçtan galip gelen taraf olmak istiyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. Beşparmak Sporu hafife almadan doğru bir taktikle galip geleceğimizi ümit ediyorum. Bu maçla hızlı bir çıkış yaparak, ligdeki iddialı takımlardan biri olduğumuzu göstermek istiyoruz.
     Devre arasında transfer yapmak istediklerini ancak maddi sıkıntılar dolayısıyla bunu gerçekleştiremediklerini dile getiren Özoğlu, Destek bulamadığımız için transfer yapamadık. Bunun yanı sıra Hakan Avuran ile yollarımızı ayırdık. Zor bir ikinci yarının bizi beklediğinin farkındayız. Zorların üstesinden gelerek play-offa kalacağımıza inanıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER