Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol, Ankara İl Özel İdarede forma giyen Gencay Gündoğduyu renklerine kattı


MERSİN (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Mersin Hentbol, Ankara İl Özel İdarede forma giyen Gencay Gündoğduyu renklerine kattı.
     Antrenör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında uzun süren transfer çalışmalarının ardından Gündoğdu ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.
     Sezon sonuna kadar kiraladıkları Gündoğdu ile ligde daha güçlü hale geleceklerini belirten Özoğlu, Ailemize yeni bir oyuncuyu daha katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gündoğdu, gücümüze güç katarak ligde daha etkili hale gelmemizi sağlayacaktır. Transfer çalışmasında bizlere yardımcı olan Ankara İl Özel İdare yetkililerine teşekkür ediyoruz dedi.
     Türkiye Kupası çeyrek final il maçında Ankara İl Özel İdare karşısında aldıkları 33-30luk mağlubiyet dolayısıyla üzgün olduklarını dile getiren Özoğlu, Kupa maçında aldığımız mağlubiyetten ders çıkardık. Mağlubiyet ligdeki oyun performansımıza katkı sağlayacaktır. Burada gördüğümüz eksiklikleri tamamlayarak ligde mücadelemizi sürdüreceğiz. Takım olarak daha iyi mücadele ederek alacağımız galibiyetleri taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER