Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol, oynayacağı 6 maçtan 4ünü kazanıp Play-Offa kalmak istiyor


MERSİN (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Liginde mücadele eden Mersin Hentbol, oynayacağı 6 maçtan 4ünü kazanıp, Play-Offa kalmak istiyor.
     Akdeniz Üniversitesini 27-32 mağlup ederek, ligdeki puanını 16ya çıkaran Mersin temsilcisi, geride bıraktığı 18 maçta 10 mağlubiyet, 8 galibiyet aldı. Ligde beraberliği bulunmayan ekip, oynayacağı 6 maçtan 4ünü kazanıp Play-Offa kalmayı hedefliyor.
     Antrenör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bütün takımların iyi olması nedeniyle zorlu bir sezon geçirdiklerini söyledi.
     Takım olarak ligin başından beri Play-Offa kalmayı hedef olarak belirlediklerini ifade eden Özoğlu, şunları kaydetti:
     Ligin iddialı takımlarından biriyiz. Bazı takımlara karşı iyi bir oyun ortaya koyamadığımız için mağlubiyetler aldık. Ama bizim o mağlubiyetlere bakarak üzülecek vaktimiz yok. Sezonun geriye kalan maçlarında iyi bir oyun ortaya koyarak, hedefimize ulaşma adına ne gerekiyorsa onu yapacağız. Oyuncularıma olan güvenim tam. Onlar da kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmıyorlar. Üzerlerine düşeni en iyi şekilde yaparak, Mersinin hentboldaki iddiasını ortaya koyuyorlar. Önümüzde önemli maçlar var. Biz bu maçların tamamından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ama 4 galibiyete mutlaka ihtiyacımız var. Çünkü 4 maç galip geldiğimizde direkt olarak Play-Offa kalıyoruz. Taraftarlarımızda bizi desteklediği zaman amacımıza ulaşmamız daha kolay olacaktır.
     Önlerinde 4 zorlu maçın kendilerini beklediğini belirten Özoğlu, Önümüzdeki hafta Yeditepe Sporla zorlu bir maçımız olacak. Sonrasında ise Niğde, Trabzon ve Ankara İl Özel İdaresiyle karşılaşacağız. Ligin sonuna hızla yaklaşıyoruz. Bu maçlar kritik. Son 6 maçta alınacak bir galibiyet, bir mağlubiyet ligin kaderini değiştirmeye yeter diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER