Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol Antrenörü Özoğlu: -2 maçtır yakaladığımız galibiyet serisini, Yeditepe Spor karşısında da sürdürmek istiyoruz


MERSİN (A.A) - Mersin Hentbolun Antrenörü Osman Özoğlu, 2 maçtır yakaladıkları galibiyet serisini Yeditepe Spor karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.
     Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiplerinin ligin önemli takımlarından birisi olduğunu söyledi.
     Rakiplerinin kaybettiği tüm maçları çok küçük farklarla kaybettiğini, bunun da takımın iyi bir takım olduğunun göstergesi olduğunu dile getiren Özoğlu, Yeditepe, aslında sıralamadaki yerine göre çok daha iyi oynayan bir takım. Bu yüzden karşılaşma zorlu geçecektir. Ama biz de ligin önemli isimlerinden birisiyiz. O yüzden maç oldukça çekişmeli geçecektir dedi.
     Maça galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını ifade eden Özoğlu, şunları kaydetti:
     2 haftadır çok güzel galibiyet serisi yakalamış bir takımız. Bu yüzden 2 maçtır yakaladığımız galibiyet serisini Yeditepe Spor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Bu maçın bizim için 2 ayrı önemi var. Çünkü bu maçı aldığımızda ligde kalmayı garantilediğimiz gibi öte yandan play-offa kalma adına önemli adım atmış olacağız. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
     Maça tüm Mersinlileri davet eden Özoğlu, bugüne kadar kendilerinden desteklerini esirgemeyen Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Güllü ile Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahine de teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER