Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol Antrenörü Özoğlu: -"Sergilemek istediğimiz güzel oyunu, galibiyetle taçlandırmak istiyoruz"


MERSİN (A.A) - Mersin Hentbolun antrenörü Osman Özoğlu, sergilemek istedikleri güzel oyunu, galibiyetle taçlandırmak istediklerini bildirdi.
     Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle 3 haftadır lige ara verildiğini hatırlatarak, bu süreci hazırlık çalışmaları yaparak değerlendirdiklerini söyledi.
     Arada hazırlık maçı yapamadıklarını ifade eden Özoğlu, "Bu bizim açımızdan pek olumlu değil. Hazırlık maçı yapamamamız bizi maç temposundan kopartabilir. Bu açıdan baktığımızda 3 haftalık aranın bize yaramadığını söyleyebilirim" dedi.
     Herşeye rağmen yarın Yenişehir Spor Salonunda Ankara İl Özel İdaresini ağırlayacaklarını dile getiren Özoğlu, şunları kaydetti:
     "Skordan çok sahaya güzel bir oyun koymak istiyoruz. Sergilemek istediğimiz güzel oyunu, galibiyetle taçlandırmak istiyoruz. Ümit ediyorum ki taraftarımızın da desteğiyle hedefimizi yerine getirebiliriz. Bu saatten sonra play-off müsabakalarını ve Türkiye Kupasını düşünüyoruz. Ümit ediyorum ki, bu kulvarda başarıyı yakalarız."
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER