Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol Antrenörü Osman Özoğlu: -"Elimizden gelenin en iyisini yaparak Beşiktaşı evimizde mağlup etmek istiyoruz"


MERSİN (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi play-off serisinde Beşiktaşla eşleşen Mersin Hentbolun antrenörü Osman Özoğlu, ellerinden gelenin en iyisini yaparak Beşiktaşı mağlup etmek istediklerini söyledi.
     Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir mücadele sergileyerek ligi 8inci sırada tamamladıklarını ve play-offa kaldıklarını ifade etti.
     Son haftalarda zorlu rakiplere karşı mücadele verdikleri için istedikleri sonuçları alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Özoğlu, şunları kaydetti:
     "Zorlu bir lig geride kaldı. 14 mağlubiyet, 9 galibiyet ve 1 beraberlik alarak ligi kapattık. Ligin başından itibaren play-offa kalmayı hedefliyorduk. Bu hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bununla yetinmeyip play-off maçlarında da başarılı olmaya çalışacağız. Play-off çeyrek final müsabakasında Beşiktaşla eşleştik. Rakibimizin çok güçlü olduğunu biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak Beşiktaşı evimizde mağlup etmek istiyoruz. En büyük arzumuz çarşamba günü Beşiktaşla oynayacağımız maçı taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak."
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER