Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol Antrenörü Özoğlu: -"Türkiye Kupasını alıp, Avrupaya gitmek istiyoruz"


MERSİN (A.A) - Mersin Hentbol Antrenörü Osman Özoğlu, Türkiye Kupasını alıp, Kupa Galipleri Kupası kapsamında Avrupaya gitmeyi hedeflediklerini bildirdi.
     Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin play-off karşılaşmaları kapsamında Beşiktaş ile yaptıkları maçta, ilk yarı güzel oyun sergilemelerine karşın salondan mağlup ayrıldıklarını söyledi.
     Yenilmiş olmalarına karşın gösterdikleri performans nedeniyle takımdan memnun kaldığını anlatan Özoğlu, "Beşiktaş maçında bazı eksikliklerimiz olduğunu gözlemledik. Yapacağımız idmanlarda bu eksikliklerin üzerine giderek daha iyi bir takım görüntüsü vermeye çalışacağız" dedi.
     Sene başında bu sezon için ligde kalmayı hedefleyen bir takım olduklarını dile getiren Özoğlu, şöyle konuştu:
     "Şimdi play-offlara kalan bir takımız. Bu nedenle tüm oyuncularımı kutluyorum. Çünkü hepsi çok büyük özveriyle oynadılar. Uzun zamandır Türkiye Kupasını kaldırabilmek için çaba gösteriyoruz ve bunu çok istiyoruz. Bu kapsamda yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Kupa maçlarında ilk hedefimiz bu hafta Konyada Ankaraspor ile yapacağımız karşılaşmayı sorunsuz şekilde geçebilmek. Zaten Ankarasporu yendiğimiz takdirde direk kupa için finale yükselmiş oluyoruz."
     Kulüp olarak geçen yıllarda Türkiye Kupasını müzelerine götürdüklerini anımsatan Özoğlu, "Şu an ki hedefimiz Türkiye Kupasını almak. Daha sonra Avrupaya gitmek istiyoruz. Kupayı alabilirsek, Kupa Galipleri Kupası kapsamında Avrupaya açılacağız. Bu hedeflerimizi başardığımızda, Avrupada kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edebileceğimize inanıyorum" diye konuştu.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER