İstanbulda elektrik kesintisi

İstanbulda elektrik kesintisi


İSTANBUL (A.A) - İstanbulun bazı bölgelerine 11 ve 12 Mayısta elektrik verilemeyecek.
     Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞden yapılan açıklamaya göre, 11 Mayısta 09.00-17.00 saatlerinde Sultanbeyli M. Akif Mahallesi Kuran Kursu, Cami, Şanlıurfa, Şen, Kale, Yeşil ve Refah caddeleri, Fatih Bulvarı, Adese AVM, 12 Mayısta M. Akif Mahallesi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve civarı, Atatürk Caddesi Alper İnşaat Konutları, Fatih Bulvarı Tünel civarı Kadıköy, Yılmazlar, Aygül Ak ve Merkez Sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.
     Ümraniyede, 11 Mayısta 09.00-16.00 saatlerinde Saray Mahallesi Akyumak İş Merkezi, Siteyolu Sur Yapı, Üntel Sokak, Bahçeşehir Koleji, Genç Mermer Fabrikası, Finansbank, Çolakoğlu İnşaat, 12 Mayısta Saray Mahallesi Siteyolu Ünlü Tekstil, Divan Pastanesi, Toya Sokak, Finansbank, Akasya İnşaat ve Sur Yapı elektrik alamayacak.
     Üsküdarda, 11 Mayısta 09.00-15.00 saatlerinde Nuh Kuyusu Caddesi Serçe ve S. Ferdi Ünver sokaklar ve civarı, Barboros Mahallesi Dilmar siteleri, Çiçekçi Bostan Sokak, Kısıklı Caddesi Oymacı ve Haluk Tüksoy sokaklar, Koç Allianz, Mütevelli Çeşme Caddesi Paşabahçe Blokları 100. Yıl siteleri, Setur Turizm, Divan Pastanesi Eminevim, 12 Mayısta Cumhuriyet, Mütevelli Çeşme ve Kısıklı caddeleri ile İSKİ Su Depoları, Onur siteleri, Üsküdar Devlet Hastanesi, İsviçre Sigorta, Kurt Çelebi, Haşeci Raif, Sedef, Uğur, Veysipaşa sokaklar ve polis lojmanlarında elektrik kesintisi yapılacak.
     Kadıköyde, 11 Mayısta 09.00-15.00 saatlerinde Göztepe Mahallesi, Ahmet Refik, Cezmi Or, Güzel, Gülden, Mutafa Mazharbey, Boztepe sokaklar, Feneryolu Mahallesi Yıldıray, Çamtepe ve Ozan sokaklar, Özgürlük Parkı civarı, 12 Mayısta Osmanağa Mahallesi Selami Çeşme Caddesi, Çilek, Karadut sokaklar, Kuşdili, Hasırcıbaşı, 30 Ağustos sokaklar ve civarı, Osmanağa Mahallesi, Vişne, Nihal, Ali Suavi sokaklar ve civarına elektrik verilemeyecek.
     Beykozda, 11 Mayısta 09.00-16.00 saatlerinde Polenezköy Burak İnşaat, Köyiçi, Country Clup, Sarıpark Villaları, 75. Yıl Caddesi, Korkmaz Yiğit Villalar, Kuşhan Klinik, Kazanç Çiftliği ve ana cadde, Cumhuriyet Köyü Su Pompası, Acar, Metro Evleri, Cumhuriyet Köyiçi, Kozanoğlu Çiftliği, Canmar ve Hüseyli Köyü Mezarlık civarında elektrik kesintisi yapılacak.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber İstanbulda elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER