Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması

Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması -Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kamu görevlilerinden 3ü uçakla Ankaraya, 1i İstanbul, 4ü de karayoluyla Şanlıurfa, Mardin ve Gaziantepe gönderildi (Fotoğraflı-Görüntü


DİYARBAKIR (A.A) - Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kamu görevlilerinden 3ü uçakla Ankaraya, 1i İstanbula, 4ü de karayoluyla Şanlıurfa, Mardin ve Gaziantepe gönderildi.
     Edinilen bilgiye göre, Şırnakın Silopi ilçesi yakınlardaki Habur Sınır Kapısından kamu görevlilerini ve ailelerini Şanlıurfaya götürmek üzere havalanan 3 helikopter, hava muhalefeti nedeniyle son anda verilen kararla Diyarbakıra Havaalanına indi. Kamu görevlileri ve ailelerini Diyarbakır Havaalanında Vali Mustafa Toprak, Emniyet Müdürü Recep Güven ve diğer yetkililer karşıladı. Kamu görevlileri ve aileleri bir süre VIP salonunda dinlendi.
     Bu arada, Kaymakam adayı Kenan Erenoğlunu Diyarbakırda bulunan yakınları ziyaret ederek, görüştü. Daha sonra Kaymakam adayı Erenoğlu, polis memuru Nadir Özgen ve uzman çavuş Zihni Koç ile aileleri bir yetkilinin eşliğinde tarifeli uçakla Ankaraya, astsubay Abdullah Söpçeler uçakla İstanbula gönderildi.
     Erler Reşat Çeçan ve Hadi Gizli Şanlıurfaya, er Ramazan Başaran Mardinin Derik ilçesine, polis memuru Kemal Ekinci ise Gaziantepe karayoluyla gönderildi.
    
     Muhabir: Nurten Aslan - Özgür Ayaydın - İbrahim Yakut
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER