Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Dursunbey-Balıkesir yolunun Dursunbey girişinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.30-15.30, Göbel köyü mevkisinde 13.30-14.30, Eyüpbükü Köyü mevkisinde de yarın 13.30-14.30 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Muğla-Kale yolunun 25-33. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
     İkizdere-İspir yolunun Ovit Dağı mevkisinde çığ tehlikesine karşı 07.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacak, can ve mal güvenliği açısından 17.00-07.00 saatleri arasında da trafiğe kapatılacak.
     Toprak, köprü, üstyapı ve ikmal inşaatı işleri ve yapım çalışmaları kapsamında Bursa-Karacabey yolunun Orhaneli ile Çalı Kavşağı arasında yolun sağ tarafı 26 Nisana kadar trafiğe kapatılarak, ulaşım alternatif güzergahlara yönlendirilecek.
     Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu Birecik-Şanlıurfa kesiminde yarma şev ıslahı onarım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.
     Söke-Milas yolunun Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi 14.00-16.00, Muğla-Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun Kocabel mevkisinde de salı ve cumartesi 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     O-2 Otoyolunun Mahmutbey Doğu Kavşağından Tekstilkent-İstoç-Başakşehir bağlantı yoluna ve yeni yerleşim alanlarına giriş ve çıkış sağlayan bağlantı kolları yapım çalışmaları nedeniyle 25 Nisana kadar emniyet şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak verilecek.
     Çatalca-Gebze Otoyol kesiminde köprü, viyadük ve tünellerin onarım ve depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 7 Nisana kadar 08.00-17.00 saatleri arasında çalışmanın durumuna göre bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.
     Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gümüşova arasında Batı Hereke Viyadüğünde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 7 Nisana kadar 08.00-17.00 saatleri arasında D-100 karayolunun İstanbul istikametinde bir şerit trafiğe kapatılacak.
     Milas-Yatağan yolunun Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkilerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe 13.00-15.00, Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6 ile 11. kilometreleri arasında da salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
    
     Muhabir: Arife Yıldız Ünal
     Yayıncı: Necati Keleş
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER