Kartepede altyapı çalışması

Kartepede altyapı çalışması


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepedeki sanayi tesislerin yolları onarılıyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, sanayi bölgelerinde yapılan asfaltlama çalışmalarıyla ulaşımın rahatlatılması amaçlandığı belirtilerek, Rahmiye, Suadiye ve Arslanbey organize sanayi bölgelerini birbirine bağlayan Birlik Caddesinde asfaltlama için zemin uygulamalarının yapıldığı kaydedildi.
     Bin 300 metre uzunluğunda olan caddede altyapı çalışmaları ile eski kaplama asfalt söküm işlerinin koordineli şekilde yürütüldüğü ifade edilen açıklamada, çalışmaların trafik akışında aksamaya uğratmadan sürdürülmeye çalışıldığı bildirildi.
     Açıklamada, yol çalışmalarının yapıldığı bölgede araç sürücülerinin işaret ve işaretçilere uymaları gerektiğini belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
     Yolun tamamında 3 bin 800 ton asfalt ile 5 bin ton alt zemin malzemesi kullanılacak. Cadde 8 metre genişliğinde düzenlenecek. Kartepede çalışmaları süren bir diğer cadde de Sanayi Caddesi. D-100 karayolundan Köseköy Sanayi Sitesine ve çevredeki sanayi tesislerine ulaşımın sağlandığı cadde, bu özelliğinden dolayı sıkça kullanılan bir güzergah. Yolun 500 metrelik kısımında yapılacak asfaltlama çalışması yapıldı. 10 metre genişlikte olacak yol, kaldırım ve aydınlatma elemanları ile modern bir görünüme kavuşacak. Yolda bin 800 ton asfalt ile 2 bin 400 ton asfalt altı malzemesi kullanılacak.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kartepede altyapı çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER