Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı

Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhanede Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı.
     Vali Yardımcısı Cahit Karatepe başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Birlik Müdürü Bayram Akçay, İl Genel Meclisi üyeleri Naim Ağaç ve Muammer Taş, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Sebat Turan ve 79 köy muhtarı katıldı.
     Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Karatepe, yaptığı konuşmada, 65 bin metrekarelik parke ihalesinin gerçekleştirildiğini, içme suyu ve kanalizasyonu bitirilen köylerde parke döşeme çalışmalarına başlanacağını belirterek, son iki yılda yapılan birinci kat asfalt ile grup yollarında ikinci kat asfaltın bu yıl içinde tamamlanacağını söyledi.
     Toplantıda, daha sonra birlik encümenine iki muhtar ve iki il genel meclisi üyesi seçimi yapıldı. Yapılan oylama sonucu muhtar üyeliğe Şephane köyü Muhtarı Mustafa Gürbüz ile Olucak köyü Muhtarı Reşit Ayaz, ihale komisyonu yedek üyeliğine ise Yayladere köyü Muhtarı Temel Yıldız seçildi. İl Genel Meclisi üyeliklerine ise Naim Ağaç ve Muammer Taş seçildi.
     Toplantının sonunda Halk Sağlığı Müdürü Engin Pehlivan ve müdürlük yetkilileri, köy muhtarlarına Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı ile ilgili bilgi vererek broşür, afiş ve kene çıkartma kartı dağıttı.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER