Kumlucanın gönül elçilerinden diyaliz hastalarına ziyaret

Kumlucanın gönül elçilerinden diyaliz hastalarına ziyaret


ANTALYA (A.A) - Kumluca Kaymakamı Salih Işıkın eşi Saadet Işıkın başkanlığını yaptığı "Gönül elçileri" grubu, hastanede tedavi gören diyaliz hastalarını ziyaret ederek karanfil verdi.
     Kumluca Kaymakamı Salih Işıkın eşi Saadet Işık başkanlığındaki ilçenin gönül elçilerini Kumluca Devlet Hastanesine gelişlerinde başhekim Dr. Ayşegül Alkan ve diyaliz ünitesi personeli karşıladı.
     Diyaliz ünitesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden gönül elçileri, hastalarla bir süre sohbet etti ve karanfil verdi. Işık, diyaliz hastalarını ziyaret ederek sorunlarını dinlemek, sıkıntılarına ortak olarak gönül bağı kurmayı amaçladıklarını söyledi.
     Yürütülen projenin gönüllük esasına göre faaliyet gösterdiğini ifade eden Işık, toplumda insanların birbirleriyle gönül bağı kurabilmelerini sağlamak ve kaynaşma ve dayanışmayı artırmak için çalıştıklarını kaydetti.
     Başhekim Alkan da diyaliz hastalarının tedavileri sırasına evlerinden araçla alınarak hastaneye getirildiklerini, tedavilerinin ardından yine evlerine götürüldüklerini anlattı.
     Alkan, diyaliz ünitesinin genişletilmesi için çalıştıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumlucanın gönül elçilerinden diyaliz hastalarına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER