Kütahyada asayiş

Kütahyada asayiş -Altıntaş ve Hisarcıkta darp iddiaları


KÜTAHYA (A.A) - Altıntaş ve Hisarcık ilçelerinde 2 kadının, eşleri tarafından darbedildiği ileri sürüldü.
     Alınan bilgiye göre, Altıntaş ilçesine bağlı Yenikaraağaç köyünde, S.Unun kayınvalidesiyle tartıştığını öğrenen kocası V.Unun, onun boğazını sıkıp tokat atarak darbettiği iddia edildi. S.U, Altıntaş Devlet Hastanesinde tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi, jandarma tarafından gözaltına alınan V.U. ise savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Hisarcık ilçesine bağlı Karbasan beldesinde ise Ü.Knin, ruhi bunalım sonucu evinin bazı pencerelerindeki camları kırdığı, karısı R.Kyi yumrukla darbettiği öne sürüldü. Kadın, sağlık ekiplerince tedavi edildi ve Ü.Kye savcılık talimatıyla bir ay evden uzaklaştırma cezası verildi.
    
     -23 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
    
     Kütahyada bir akaryakıt istasyonunda 23 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
     Alınan bilgiye göre, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunda bir akaryakıt istasyonunun tankerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, tankerdeki akaryakıtın kaçak olduğunu belirledi.
     Gözaltına alınan işletme sahibi, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Tankerdeki akaryakıt ise İl Özel İdaresi ekiplerine teslim edildi.
    
     -Yangın söndürme ekip binasından hırsızlık iddiası
    
     Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne ait yangın gözetleme kulesinden çeşitli malzemelerin çalındığı iddia edildi.
     Alınan bilgiye göre, Okçu Mahallesi Çamlıca mevkisindeki Orman Bölge Müdürlüğüne ait yangın söndürme ekip binasına kapıyı zorlayarak giren kişi veya kişiler, çamaşır makinesi, buzdolabı, ütü, yangın battaniyesi ve yangın maskesini çalarak kaçtı.
     Jandarma, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER