Maçın ardından

Maçın ardından -Boluspor Teknik Direktörü Çetin: -Bugün kaybettiğimiz 2 puan ilk iki hedefinde bizi zorlayacak


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Bolusporun teknik direktörü Oğuz Çetin, 2-2 beraberlikle sonuçlanan TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında kaybettikleri 2 puanın ligdeki ilk iki hedefinde kendilerini zorlayacağını söyledi.
     Çetin, maçın ardından yaptığı açıklamada, PTT 1. Ligde rakiplerin puan cetvelindeki konumuna bakmamak gerektiğini belirterek, zorlu bir maç yaptıklarını anlattı.
     Kötü başladığımız maçı kötü şekilde bitirdik diyen Çetin, Çok ciddi iki puan kaybettik. Bu ligde her şey mümkün, mücadelemize devam edeceğiz. Bir anlık konsantrasyon kaybının nelere mal olduğunu hepimiz yaşadık. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi etmemiz gerekiyor şeklinde konuştu.
     İlk 6daki her takımın Süper Lige çıkma şansı olduğunu vurgulayan Çetin, İlk 6 hedefi bizim doğal hedefimizdir. Bundan hiçbir sapmamız yoktur. 34 maç oynanana kadar bu hedef devam edecektir. Bugün kaybettiğimiz 2 puan ilk iki hedefinde bizi zorlayacak. Bu maçı geride bırakarak önümüzdeki maçlara bakacağız diye konuştu.
    
     -TKİ Tavşanlı Linyitspor cephesi-
    
     TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek ise Bolusporun takım kadrosunun şampiyonluk hedefiyle kurulduğunu söyledi.
     Bolusporun tecrübeli bir ekibe sahip olduğunu kaydeden Peçenek, İkinci yarıda oynayacağımız maçların bizim için çok zor geçeceğini biliyorduk. Bunlardan bir tanesi de Bolu deplasmanıydı. Çıkışa geçebilmemiz ve oyuncularımızın kendilerini olan güvenlerini her gün artırarak yukarılara tırmanması için önemli bir virajdı ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER