Medical Park Antalyasporda Bursaspor maçı hazırlıkları

Medical Park Antalyasporda Bursaspor maçı hazırlıkları -Akdeniz temsilcisi, deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligin 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Hasan Subaşı Tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu, ısınma hareketleri ve dar alanda kısa pas çalışması yaptı.
     Teknik Direktör Özdilek, antrenman öncesi saha ortasında oyuncularıyla bir süre konuştu. Antrenmanı Medical Park Antalyaspor Futbol Direktörü Sedat Karabük de takip etti. Bugün MRı çekilen kırmızı-beyazlı oyuncu Ömer Şişmanoğlu ve Uğur İnceman da takımla çalıştı.
     Kaleciler ise Kaleci Antrenörü Erdinç Erol nezaretinde bir süre takımdan ayrı çalıştıktan sonra dar alanda kısa pas çalışmasıyla takımla antrenmana devam etti. Antrenmanın basına kapalı olan bölümünde ise futbolcuların taktik ağırlıklı çalıştıkları belirtildi.
     Medical Park Antalyaspor, cumartesi günü saat 19.00da deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek. Bursaspor, Antalyaspor karşılaşmasını yönetecek hakemler ise Barış Şimşek, İsmail Köse, Bahtiyar Birinci ve Volkan Bayarslan oldu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Medical Park Antalyasporda Bursaspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER