Mehmetçik kapılarını öğrencilere açtı

Mehmetçik kapılarını öğrencilere açtı -Hakkarinin Çukurca ilçesindeki 20. Jandarma Sınır Tugay Komutanlığı, misafir ettiği öğrencilere, araç ve teçhizatı tanıttı


HAKKARİ (A.A) - Hakkarinin Çukurca ilçesindeki 20. Jandarma Sınır Tugay Komutanlığı, misafir ettiği öğrencilere, kullandıkları araç ve teçhizatı tanıttı.
     18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla Hakkarinin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde bulunan 20. Jandarma Sınır Tugay Komutanlığında araç, silah ve teçhizatın tanıtımı yapıldı.
     İlçe merkezindeki çeşitli okullarda eğitim gören 250 öğrencinin de gezdiği sergide, askerler kullandıkları araç ve teçhizat hakkında öğrencilere bilgi verdi.
     Tank ve zırhlı araçlara bindirdikleri öğrencilere, dürbün ve termal kameraları da yakından inceleme fırsatı sunan Mehmetçik, daha sonra nöbet kulübelerini ve mevzileri gezdirdi.
     İlk kez yakından görme fırsatı buldukları askeri araç ve silahları merakla inceleyen öğrenciler, kendilerine büyük ilgi gösteren Mehmetçiklere teşekkür etti.
     Sergiyi Kaymakam Mustafa Temiz, 20. Jandarma Sınır Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Okkan, Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Büyükçıkrıkçı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Evren Kaptan, Milli Eğitim Müdürü Serdar Parlak, Emniyet Müdür Vekili Erol Acar, Müftü İsmail Selvitopu ve öğretmenler de gezdi.
    
     Muhabir: Mehmet Dayan / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Mehmetçik kapılarını öğrencilere açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER