Milli boksör Bahram Muzaffer Bursaspora transfer

Milli boksör Bahram Muzaffer Bursaspora transfer oldu


BURSA (A.A) - Türkiyeyi 2008 Pekin ve 2012 Londra Olimpiyatlarında temsil eden Milli Boksör Bahram Muzaffer Bursaspora transfer oldu.
     Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, 1986 doğumlu Ahıska Türkü Bahram Muzaffer, Bursasporu seçmesindeki en büyük nedeninin boks antrenörü Abdülkadir Ünsal olduğunu belirtti.
     Bahram Muzaffer, Bursaspor gibi büyük bir camiaya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, İnşallah bundan sonra yeşil-beyazlı forma ile büyük başarılara imza atarız. Hocalarımızla beraber Bursayı ve Bursasporu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. İlk olarak hedefim bu ay Erzurumda düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası. Ardından Akdeniz Oyunları ve Avrupa Şampiyonasına hazırlanacağız dedi.
     Antrenör Abdülkadir Ünsal ise, Bahram Muzafferin Bursanın yetiştirmiş olduğu önemli sporculardan birisi olduğunu ifade ederek, Kendisi ile 12 yaşından bu yana birlikteliğimiz var. Çok önemli dereceleri var. İstanbuldan Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi kulüpler kendisini istedi ancak o Bursasporu tercih etti. Bahram, Bursasporu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Tarık Üzgün
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Milli boksör Bahram Muzaffer Bursaspora transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER