Nedime Lütfiye Günal Yüksek Öğrenim Öğrenci

Nedime Lütfiye Günal Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu açıldı


ARTVİN (A.A) - Arhavide Nedime Lütfiye Günal Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu düzenlenen törenle açıldı.
     İlçenin Aşağı Hacılar Mahallesinde yaklaşık 2 yıl önce MNG Holding sahibi Mehmet Nazif Günalın annesi adına yaptırdığı Nedime Lütfiye Günal Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunun açılışına, Arhavi Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, MNG Holding Yönetim Kurulu Üyesi Abiş Hopikoğlu, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Hopikoğlu, törende yaptığı konuşmada, Arhavili olan ve bu tür hayırsever çalışmaları dünyanın dört bir yanında gerçekleştiren Mehmet Nazif Günalın doğup büyüdüğü ilçesine de eğitim adına hayırlı bir iş yaptığını söyledi.
     Bu ve buna benzer yatırımları MNGnin her zaman Arhavi için seferber edeceğini belirten Hopikoğlu, yurdun önce ilçeye sonra da memlekete hayırlı olmasını diledi.
     Belediye Başkanı Hekimoğlu ise Arhavili iş adamı Günalın bu güzel eğitim yuvasını ilçe ve öğrencilerin hizmetine sunmasının son derece önemli olduğunu ifade ederek, Çağdaş, modern araç gereçlerle donatılan ve yükseköğretime geçiş için hazırlanan yurt, idari bölümleri, derslikleri, etüt odaları, yatak odaları, toplantı salonları, yemekhanesi, kısacası tüm birimleri ile önemli bir hizmet sunacaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Nedime Lütfiye Günal Yüksek Öğrenim Öğrenci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER