Oktay Usta, Amasya'da bayanları yarıştırdı

Oktay Usta, Amasya'da bayanları yarıştırdı

Amasya Özel Yavuz Selim Top Koleji ve Lale Eğitim ve Kültür Derneği, Samanyolu Televizyonu ekranlarında yayınlanan Yeşil Elma programının Oktay Ustası Oktay Aymelek'i, Amasyalı hanımlarla buluşturdu.

YAMPAŞ Düğün Salonu'nda düzenlenen programda Amasyalı hanımlar bir taraftan Oktay Usta'nın hakemliğinde yemekteki hünerlerini sergilerken bir taraftan da keyifli saatler yaşadı. Ev yemekleri, tatlılar, börekler ve pastalar kategorilerinde yarışmaların yapıldığı programda sahnede de izleyicilerin katıldığı yarışmalar düzenlendi. En güzel yemek ve pasta yarışması düzenlenen programda jüri üyelerinin değerlendirmeleri ile derece elde edenlere çeşitli hediyeler verildi.

İhtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen programda 10 tane mutfak önlüğü açık artırma usulüyle satıldı. Daha sonra da kendi kullandığı önlüğü de satılığa çıkaran Oktay Usta, önlüğünü bin 600 liraya sattı.

Özel Yavuz Selim Top Koleji Müdürü Sinan Demir, "İhtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen bu programda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyorum. Gençliğe yapılan yatırımların geleceğe yapılan yatırımlar olduğunun farkında olarak katılımlarınız bizim için çok kıymetli. İnsanlığı derinlemesine yaşamaya olan inancımız sizlerin varlığı ile anlam ve güç kazanıyor. Birbirimize olan desteğin ve beraberliğimizin bizi daha yükseklere taşıyacağına sonsuz inanıyoruz." dedi. Program Oktay Usta'nın kitaplarını imzalaması ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. CİHAN
<< Önceki Haber Oktay Usta, Amasya'da bayanları yarıştırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER