Plaj voleybolu

Plaj voleybolu -Halkbank, geçen sezonun şampiyonu Giginoğlu-Plavins ikilisi ile sözleşme yeniledi


ANKARA (A.A) - Halkbank, plaj voleybolunda geçen sezonun şampiyonu Murat Giginoğlu-Martins Plavins ikilisiyle sözleşme yeniledi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, kulüp başkanı Selahattin Süleymanoğlu ve sporculardan Murat Giginoğlunun görüşlerine yer verildi.
     Selahhattin Süleymanoğlu, 2009-2010 ve 2011-2012 sezonunda şampiyon olduklarını ve 2010-2011de de bir ikincilikleri bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Hedefimiz yine şampiyonluk, her zaman şampiyonluk. Plajın değişmeyen şampiyonu olmayı hedefliyoruz. İyi bir takımımız var. İki sporcumuz da milli takım forması giyiyor. Biz ligi domine ettiğimiz gibi plaj voleybolu milli takımına da katkı vermenin yatırımlarını yapıyoruz. Yeter ki iyi bir lig olsun. Her şartta rekabete hazırız, şampiyonluğu kimselere vermek istemiyoruz.
     Murat Giginoğlu ise takım arkadaşı Martins Plavinse övgüler yağdırarak, Plavinsin profesyonelliğinin tüm sporculara örnek olacağını ifade etti.
     Plavinsin antrenmanlarda bir tek hareketi bile eksik yapmadığını anlatan Giginoğlu, şöyle devam etti:
     Özel antrenman teknikleriyle gücümüzü artırıyor. Martins ile birlikte çalışmak ve yarışmak çok zevkli. Ayrıca şansımız yükseliyor çünkü dünya sıralamasındaki ilk 10 ismin 8 tanesi plajı bıraktı. İyi bir planlama ile Türk Plaj Voleybolu Milli Takımı olarak çok önemli derecelere imza atabiliriz.
     Halkbank Plaj Voleybolu Takımı 6-13 Ekim tarihlerinde Alanyada kamp yapacak. İsviçre takımları ile birlikte yapılacak kampa Brezilyalı antrenörler eşlik edecek. Martins Plavinsin antrenörü Aigars Birzulis de Halkbank için antrenörlük yapacak.
     Bu arada Martins Plavins, 2012 Londra Olimpiyatlarında bronz madalya kazandı. Sporcunun ayrıca dünya dördüncülüğü de bulunuyor.
    
     Muhabir: İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER