RTSO seçimlerine doğru

RTSO seçimlerine doğru -RTSO Meclis Başkanı Karamehmetoğlu, RTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına aday oldu


RİZE (A.A) - Rize Ticaret Sanayi Odası (RTSO) Meclis Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, 18 Mayısta yapılacak seçimde oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
     Erdoğan, düzenlediği basın toplantısında, mevcut yönetim kurulu başkanı Ömer Ofluoğlunun yeniden aday olmadığını belirterek, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ekip ruhu içinde hareket ediyoruz. Yapacaklarımıza dair hep birlikte karar verdik ve yerine getirdik" dedi.
     Bundan sonra birlik ve beraberlik içinde yeni hedeflerle çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Karamehmetoğlu, "Hiç bir zaman bir şeylerin peşinde olmadan sadece Rize sanayisine, ticaretine katkı sağlamak için çalıştık, bundan böyle de belirlediğimiz hedefler doğrultusunda mücadele edeceğiz. Bizim için göz önünde olmak önemli değil, önemli olan çalışmak" diye konuştu.
     Erdoğan, odanın yaklaşık 2 bin 500 kayıtlı üyesi bulunduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
     "Üyelerimizin yeni dönem hedeflerini biliyoruz. Rizeye en iyi şekilde hizmet edebilmek amacıyla birlik ve beraberlik içinde bundan önceki yönetici kadromuzla yolumuza devam etmek istiyoruz. Seviyeli bir yarışın ardından seçimler sonrası çalışmalarımıza tempomuzu daha da artırarak devam edeceğiz. Ovit Tüneli gibi önemli projelerin takipçisi olduk. Aynı özveriyle diğer projelerin de takipçisi olacağız."
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber RTSO seçimlerine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER