Sahaya inen paraşütçü nedeniyle maça zorunlu

Sahaya inen paraşütçü nedeniyle maça zorunlu ara -Hakkaride amatör lig maçında paraşütçünün sahaya inmesi nedeniyle hakem, maça ara vermek zorunda kaldı -Yamaç paraşütü ile sahaya inen Tur: İniş yapacak başka yer yoktu, sahaya iniş


HAKKARİ (A.A) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Gruptaki Hakkari Zapspor-Yeni Diyarbakırspor maçına, sahaya inen paraşütçü nedeniyle zorunlu ara verildi.
     Hakkari Zapsporun, Hakkari Şehir Stadyumunda cezası nedeniyle Yeni Diyarbakırspor ile seyircisiz oynadığı maçta, Yeni Diyarbakırspor 85. dakikaya 2-0 önde girdi. Bu sırada hakem ve futbolcuların şaşkın bakışları arasında Yeni Diyarbakırsporun koruduğu kale tarafına bir paraşütçünün indiği görüldü. Bunun üzerine hakem, maçı durdurdu.
     Görevlilerin paraşütçüyü sahadan çıkartmasının ardından hakem maçı yeniden başlattı. Uzatma dakikalarında bir gol daha bulan Yeni Diyarbakırspor, maçı 3-0 kazandı.
     Bu arada sahaya inen paraşütçü Hasan Turun, yamaç paraşütü ile Berçelan Yaylasından havalandıktan sonra il merkezinde inebilecek düz bir alan bulamayınca sahaya zorunlu iniş yaptığı belirlendi.
     Hasan Tur, gazetecilere yaptığı açıklamada, yamaç paraşütü yaptığını, bunu öğrenmek isteyen herkese göstermeyi amaçladığını belirtti.
     Maçı durdurmak istemediğini belirten Tur, Berçelan Yaylasından havalandım. Maçın bittiğini sanıyordum. Ancak yanılmışım. İniş yapacak başka yer yoktu, sahaya iniş yapmak zorunda kaldım dedi.
     Öte yandan, maçın ardından saha dışında bulunan bazı çocukların polise taş atması sonucu olaylar çıktı. Polisin müdahalesi üzerine taş atan çocuklar kısa sürede dağıldı.
    
     Muhabir: Nevzat Taş / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Sahaya inen paraşütçü nedeniyle maça zorunlu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER