ŞAHMEK tanıtım toplantısı yapıldı

ŞAHMEK tanıtım toplantısı yapıldı


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kurslarının (ŞAHMEK) tanıtım toplantısı yapıldı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Bürol Ülger, ŞAHMEK yönetim ve eğitim kadrosunda görevli uzman öğreticiler, spor eğitmenleri, mesleki usta öğreticiler ile öğrenciler katıldı.
     Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan programda bir konuşma yapan Ülger, belediye bünyesinde 3 gençlik merkezi, 42 sosyal tesis, 2 müze, 1 kültür evi ve 1 spor merkezi bulunduğunu belirtti. 423 personelle toplam 62 bin 861 kişiye kurs verdiklerini ifade eden Ülger, şunları kaydetti:
     Yüzde doksan başarı oranıyla bin 273 öğrencimizin bin 154ünü yerleştirdik. Yüzde 58 başarı oranıyla bin 334 LYS öğrencimizin 777sini üniversitelere yerleştirdik. ŞAHMEK olarak tesislerimizde 31 farklı kursla hizmet vermekteyiz. Yeni dönemimiz başlamıştır. İsteyenler telefon hizmetiyle kayıt yaptırabilirler. Biz göreve geldiğimizden bu yana her alanda olduğu gibi sosyal belediyecilik anlamında halkımıza daha iyi nasıl hizmet verebilir, çocuklarımıza, gençlerimize, annelerimize, yetişkin ebeveynlere, yaşlılara daha yakın nasıl oluruz, onların nasıl yaşamlarını kolaylaştırırız dedik. Buna göre plan yaparak projeler hazırladık.
     Konuşmaların ardından Ülger, ÖSS, SBS, LYSde başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, sosyal tesislerde görevli usta öğreticiler ve yöneticileri de başarılarından dolayı ödüllendirdi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber ŞAHMEK tanıtım toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER