Sakaryada trafik kazası: 10 yaralı

Sakaryada trafik kazası: 10 yaralı -Özel bir kanalda yayınlanan gezi programı ekibini taşıyan minibüsün karıştığı kazada yaralanan 10 kişi, hastaneye kaldırıldı


SAKARYA (A.A) - Sakaryada, özel bir kanalda yayınlanan gezi programı ekibini taşıyan minibüsün karıştığı trafik kazasında, 10 kişi yaralandı.
     Hayrettin Yılmaz idaresindeki 34 SNF 45 plakalı panelvan araç, TEM Otoyolu Sapanca mevkisinde seyir halindeyken, çekim için Çankırıya giden ve özel bir televizyonda yayınlanan gezi programı ekibini taşıyan Sezai Sarıtaşın kullandığı 34 ET 9252 plakalı minibüse çarptı.
     Çarpmanın etkisiyle panelvanda bulunan Celal ve Fethi Yılmaz (29) ile minibüsteki Ahmet Başyayla (33), Ramazan Hüseyin Gümüş (21), Cevat Usta (42), Sinan Kara (28), Ali Taşkara (37), Kadircan Eryetiş (25), Orhan Gelen (32) ve Berk Kumaşçıoğlu (24) yaralandı.
     Adapazarı, Arifiye ve Kocaelinden gelen ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut / Atakan Çelik
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakaryada trafik kazası: 10 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER