Salihlide huzur toplantıları devam ediyor

Salihlide huzur toplantıları devam ediyor


MANİSA (A.A) - Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Barış ve Gaffar Okkan mahallerinde vatandaşlara yönelik huzur toplantısı düzenlendi.
     Toplantılara katılan Salihli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, toplantıların amaçlarının vatandaşlarla tanışmak ve kaynaşmak olduğunu, vatandaşın önerilerinin kendilerine ışık tutacağını söyledi.
     Salihlide 28 bin tescilli motosiklet olduğunu ve bundan dolayı trafik kazalarının çoğuna motosikletlilerin karıştığını söyleyen Taş, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Emniyet olarak bu konuda çalışma yapıyoruz. 5 tane olan motorize ekibimize bu yıl 2 tane daha ilave ederek toplam 7 motorize ekibimizle olaylara en hızlı şekilde müdahale edeceğiz. 155 Polis İmdat hattına gelen ihbarları bizimle ihbarcıdan başka kimse öğrenemez. O yüzden gördüğünüz bir olayı ihbar mutlaka ihbar edin ki hızlı bir şekilde müdahale edelim. Polis vatandaşa eziyet çektirmek için değil hizmet etmek için var. Amacımız vatandaşlarımızın sorunlarını çözmektir.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Salihlide huzur toplantıları devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER