Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Aileler bilgilendirildi


ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Emniyet Müdürlüğünce çocukları sokakta çalışan ailelere yönelik seminer düzenlendi.
     Gazi Paşa Ortaokulunda gerçekleştirilen seminerde ailelere, sokakta çalışan çocukların karşılaşabileceği tehlikeler anlatıldı.
     İlçe Emniyet Müdürü Recep Yeşil, seminerde yaptığı konuşmada, çocukların toplumun geleceği olduğunu ifade etti.
     Çocukların çalışmasının yasak olduğunu anımsatan Yeşil, şunları kaydetti:
     Bazı velilerimiz bilerek veya bilmeyerek çocuklarını sokakta çalıştırarak geleceğini olumsuz etkiliyor. Bazı anne ve babalar çocukları 5 TL kazandığı için sevinebilirler. Oysa bu davranışlarıyla çocuklarını başıboş ve tehlikelere açık bıraktıklarının farkında değiller.
    
     -Belediye Meclisi toplantındı
    
     Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart Ayı 2nci Birleşim Toplantısı düzenlendi.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ana gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
     Toplantıda, Konuklu Belediyesine ait taşınmaz mal satışını ele alan belediye meclisi, konuyu İmar Komisyonuna havale ederken Sırrın, Karşıyaka Bölgesindeki taşınmaz mal satışını onayladı.
     Ayrıca Halk Sağlığı Müdürlüğüne taşınmaz mal tahsisine de onay veren meclis, Ağır metal analiz ücretlerinin belirlenmesi başlıklı gündem maddesini ise Plan ve Bütçe Komisyonuna havale etti.
    
     -Karaköprü Anadolu Lisesinde sosyal etkinlik salonu
    
     Karaköprü Anadolu Lisesinde hayırseverlerce yaptırılan sosyal etkinlik salonu ve kütüphane hizmete açıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, okulda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, öğrencilere okumanın önemini anlattı.
     Söz konusu salonun ve kütüphanenin hayırseverlerce yaptırıldığını hatırlatan İlci, Yemek, içmek nasıl bedenimizin ihtiyacı ise kitap okumak da ruhumuzun vazgeçilmez bir ihtiyacıdır. Sıkıntımızı unutmak, hayatımızı, ruhumuzu, kafamızı, düşüncelerimizi ve fikirlerimizi aydınlatmak için mutlaka kitap okumaya ihtiyacımız vardır dedi.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER