Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -14 Mart Tıp Bayramı


ŞANLIURFA (A.A) - İl Sağlık Müdürlüğü ve Şanlıurfa Tabip Odasınca 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Halk Sağlığı Merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Celalettin Güvenç, hekimlerin bayramını kutladı.
     Vali Güvenç, hekimlerin yaşadıkları sıkıntılara değinerek, kamuoyunun sağlık çalışanlarına karşı daha fazla hoşgörüde bulunması gerektiğini kaydetti.
     Hekimlerin görevi dolayısıyla rahatsız edilmesinin önüne geçileceğini aktaran Güvenç, şunları kaydetti:
     Bunları yapanlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bunlara karşı toplumsal bir refleks göstereceğiz. Hastane idaremiz çekinmeden korkmadan konuyu derhal idareye, valiliğe, emniyete ve savcılığa bildirecekler.
     Toplum olarak sağlık çalışanlarına sahip çıkacağız. Hiçbir hekimimiz görev dolaysıyla korkmamalıdır, çekinmemelidir. Biz bu işin arkasındayız. Açık ve net söylüyorum. Bu işten sizden çok ben rahatsızım. Devletin valisi olarak bir hekim yaptığı ameliyattan dolayı veya uyguladığı tedaviden dolayı şiddet tehlikesi altındayım demesinden rahatsız oluyorum.
    
     -GAP Anadolu Lisesi öğrencileri İngiltere yolcusu
    
     GAP Anadolu Lisesi öğrencilerinden bir grup, Comenius Okul Ortaklıkları Projesi kapsamında İngiltereye gidecek.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen GAP Anadolu Lisesi Müdürü Avni Aslanoğlu, Ruh Halim Müziğimdir, Müziğim Ruh Halimdir projesinin kabul edildiğini belirtti.
     Aslanoğlu, proje ile farklı kültürleri, yaşam tarzlarını, farklılıkları ve benzerlikleri öğrenmeyi ve öğretmeyi amaçladıklarını kaydetti.
     18-24 Mart tarihleri arasında İngilterede yapılacak etkinliğe 4 öğrencinin katılacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER