Şanlıurfa Belediyesinin Ramazan ayı etkinlikleri

Şanlıurfa Belediyesinin Ramazan ayı etkinlikleri


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesinin Ramazan ayında çeşitli etkinlikler düzenleyeceği bildirildi.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen etkinlikler, Balıklıgöl Amfi Tiyatroda ve gezici sanat tırıyla kentin muhtelif semtlerinde gerçekleştirilecek.
     Etkinlikler kapsamında Ramazanların vazgeçilmezi olan orta oyunları Karagöz ve Hacivat sergilenecek, sıra gecesi düzenlenecek, Dergah Grubu, Grup Tillo, Grup Hafızlar, Grup Miraç ile tasavvuf müziği konserleri verilecek.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ramazanla ilgili çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.
     Her yıl olduğu gibi bu yıl da Şanlıurfalı hemşehrilerine farklı bir Ramazan yaşatmayı amaçladıklarını ifade eden Fakıbaba şunları kaydetti:
     İnanıyoruz ki Ramazan ayı her yerde güzel olsa da Urfada bambaşka yaşanır. Bu Ramazanın manevi ruhunu yaşamak amacıyla teravih namazlarından sonra halkımızın uğrayacağı en önemli mekan Balıklıgöl Amfi Tiyatro olacak. Tiyatroda ve muhtelif semtlerde düzenleyeceğimiz etkinliklere tüm halkımız davetlidir
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Yasin Dikme
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şanlıurfa Belediyesinin Ramazan ayı etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER