Şanlıurfalılar, Ankarada buluştu

Şanlıurfalılar, Ankarada buluştu


ŞANLIURFA (A.A) - Merkezi Ankarada bulunan Şanlıurfalılar Derneğince (ŞANDER) düzenlenen etkinlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelike plaket verildi.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, sıra gecesi ekibinin Urfa Türkülerini seslendirdiği geceye katılan konuklara çiğköfte ikram edildi.
     Etkinlikte bir konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfaya hizmetin ibadet olduğunu belirterek, Milletvekili arkadaşlarımız ve valimiz başta olmak üzere, bütün arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Geleceğin Türkiyesinin bina edileceği illerden Şanlıurfayı sizler için hazırlamaya çalışıyoruz. Kenti, bölgenin yıldızı yapmaya hazırlanıyoruz diye konuştu.
     Konuşmasının ardından Bakan Çelike 2012 Yılının En İyi Bakanı ödülü verildi.
     Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbabanın mırra takımı hediye ettiği Bakan Çelik, Şanlıurfada seçim gezisi sırasında yaşadığı bir anıyı şöyle anlattı:
     Seçim sürecinde sıkça geziyorduk. Gittiğim her yerde bana mırra ikram ettiler. Bir günde belki 40 mırra içmişim. İçmesen de olmuyor. Sonra bir baktım ki fenalaşmışım. Hemen hastaneye kaldırıldım. Onun için ben mırra içmiyorum artık. Ama misafirlerime bu takımla mırra ikram ederim. Sayın Fakıbabaya teşekkür ediyorum.
     Etkinliğe, Vali Celalettin Güvenç, bazı AK Parti milletvekilleri ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Halil Fidan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfalılar, Ankarada buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER