Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Kaymakamı Gül, Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı


SİVAS (A.A) - Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Gül, mesajında, Hayatının son anına kadar yüreği, ülkesi ve milleti için çarpan, Şarkışlalı hemşehrimiz, büyük devlet adamı, inançlı ve ilkeli siyasi mücadelesini sabırla ve kararlılıkla sürdüren merhum Yazıcıoğlunun vefatıyla Türk milleti çok değerli bir evladını kaybetti. Merhuma ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşlarına Allahtan rahmet, yakınları ve sevenlerine sabır diliyorum ifadelerine yer verdi.
    
     -Kaymakam Gül, öğrencilerle fidan dikti-
    
     Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında, ilçe merkezinde bulunan Mehmet Emin Tuna, Aşık Veysel ilk okulları ve Anafartalar ilk ve ortaokulundaki öğrenci ve öğretmenlerle çam fidanı dikti.
     Gül, 2013ün Şarkışla için orman yılı olacağını belirterek, Sivas Orman işletme Müdürlüğü Şarkışla Ağaçlandırma Şefliği ile mahlep, akasya, kara-sarı çam ve kuşburnu gibi 1 milyon fide ve fidanı toprakla buluşturacağız diye konuştu.
     Sivas Orman Müdürlüğü Şarkışla Ağaçlandırma Şefi Gökhan Albayrak, Kaymakam Güle, verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
     Fidan dikme kampanyasına Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin ve Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç da katıldı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER