SBS sonuçları

SBS sonuçları


DENİZLİ (A.A) - Denizli Özel Servergazi İlköğretim Okulu Müdürü Uysal Cesur, Seviye Belirleme Sınavında (SBS) 5 öğrencilerinin 500 tam puan aldığını belirterek, okulun Ege ve Akdeniz Bölgesinde birinci olduğunu söyledi.
     Cesur, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde öğrenciler ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, SBSde elde edilen başarılar hakkında bilgi verdi.
     Türkiyede SBSye giren bir milyon 75 bin 533 öğrenci arasından ilk bine giren 10 öğrencileriyle gurur duyduklarını belirten Cesur, Bu başarı sadece son bir yılın ürünü değil. Okulumuz 1. sınıftan 8. sınıfa kadar ciddi ve disiplinli bir çalışma temposuyla geleceğe hazırlamaktadır. İşte bu çalışmaların sonucu olarak bu haklı başarıyı elde etmiş bulunmaktayız. Bu başarıda öncelikle emeği geçen öğretmenlerimizi, değerli velilerimizi tebrik ediyorum dedi.
     Konuşmanın ardından 500 tam puan alan öğrencilerden Mehmet Karakaş, Burak Bilgin, Batuhan Çırak, Ayşe Pelin Özcan, Oğuzhan Döndüoğluna dizüstü bilgisayar, 100 sorunun 99nu doğru cevaplayan Mert Demirlenk, Mehmet Akif Erbeyin, Emre Çağrı Karabuluta çeyrek altın, sıralamada yine dereceye giren Merve Karagül, Bengisu Turgut, Elif Beyza Tamaya da müzik çalar hediye edildi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer
     Yayıncı: Ramazan Ercan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER