Şehit polis memuru adına yaptırılan sağlık

Şehit polis memuru adına yaptırılan sağlık evi açıldı


MUĞLA (A.A) - Aydının Çine ilçesinde, Çine Emniyet Müdürlüğünde nöbet tutarken arkadaşının tabancasından çıkan kurşunla şehit olan polis memuru adına Milasta yaptırılan sağlık evi açıldı.
     Çine Emniyet Müdürlüğünde nöbet tutarken 2006 yılında arkadaşının tabancasından çıkan kurşunla şehit olan polis memuru Rafet Yiğit adına Milasa bağlı Derince köyünde, muhtarlık ve hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılan sağlık evinin açılışı nedeniyle tören düzenlendi.
     Törene İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Selimiye Belediye Başkanı Mehmet Gül, Muğla Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Kaymakam Atçı, güzel bir etkinlikte bir araya geldiklerini belirterek, köy muhtarı Saldıray Çetinin başarılı çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Kaymakam Atçı, sağlık evinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.
     İl Emniyet Müdürü Akbal da sağlık evinin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, Türk halkının her zaman kahraman evlatlar yetiştirdiğini vurguladı.
     Konuşmaların ardından sağlık evinin yapımına destek olanlara Kaymakam Atçı tarafından teşekkür plaketi verildi. Daha sonra Şehit Polis Rafet Yiğit Sağlık Evinin açılışı yapıldı.
     Şehit polis memuru Rafet Yiğitin eşi Yüksel Yiğit, eşinin adının yaşayacak olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, İnşallah hayırlı olur. Bu anlamda huzurluyum. Umarım sağlık evi herkese sağlık dağıtır dedi.
    
     Muhabir: Mutlu Hazer - Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Şehit polis memuru adına yaptırılan sağlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER