SGK Muğla İl Müdürünün öldürülmesiyle ilgili

SGK Muğla İl Müdürünün öldürülmesiyle ilgili dava -Naci Şahini öldürdüğü iddia edilen SGK çalışanının yargılanmasına devam edildi


MUĞLA (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Muğla İl Müdürü Naci Şahini öldürdüğü, diğer il müdürleri ile ilçe müdürlerini rehin aldığı iddia edilen SGK çalışanı Hasan Sünnetçioğlunun yargılanmasına devam edildi.
     Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Hasan Sünnetçioğlu, tarafların avukatları, olay sırasında toplantı salonunda bulunan SGK il müdürleri ile Naci Şahinin yakınları hazır bulundu.
     Basın mensuplarının alınmadığı duruşmada, SGK Muğla Müdürlüğünde çalışan 10 personel tanık olarak dinlenildi. Mahkeme heyeti, sanık avukatının talebi doğrultusunda yeni tanıkların dinlenilmesi için duruşmayı erteledi.
     Mahkeme çıkışında gazetecilere açıklama yapan Naci Şahinin babası Halil Şahin, Her geldiğimiz duruşmada acımız iki kat artıyor. Temennimiz suçlunun en kısa sürede cezalandırılması. Adalete güveniyoruz dedi.
     Bir gazetecinin sanık Sünnetçioğlunun önceki duruşmada Şahinin ailesine kendisini affetmelerini istediği yönündeki soruya, böyle bir şeyin söz konusu olmayacağı cevabını veren Naci Şahinin eşi Saliha Şahin, sanığın en ağır şekilde cezalandırılması gerektiği söyledi.
    
     -Olay-
    
     SGK çalışanı Hasan Sünnetçioğlu, 8 Nisan 2011de Sosyal Güvenlik Kurumu bölge müdürleri toplantısını silahla basarak, Muğla İl Müdürü Naci Şahini öldürüp, diğer il ve ilçe müdürlerini bir süre rehin tutmuştu.
     (UCR-KG-TNC-İU)
<< Önceki Haber SGK Muğla İl Müdürünün öldürülmesiyle ilgili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER