Şırnakta Anneler Günü programı

Şırnakta Anneler Günü programı -AK Parti Kadın Kolları Başkanı Atan: "Anneler, inşallah çocukların ellerinden tutup Cudi ve Gabar Dağı eteklerinde halay çekecekler"


ŞIRNAK (A.A) - AK Parti Şırnak İl Başkanlığı Anneler Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
     Parti binasında düzenlenen etkinliğe çok sayıda kadının yanı sıra AK Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Demir, Merkez İlçe Başkanı Mustafa İlter ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan katıldı.
     Etkinlikte konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, Başbakan Erdoğanın çözüm sürecinde annelerin bu acıyı sonlandırabileceği sürekli tekrarladığını söyledi.
     Annelerin ağladığı bir ülkede kimsenin mutlu olamayacağını ifade eden Atan şöyle dedi:
     "Bakın öyle anlamlı bir sürece girdik ki artık Cudi Dağında sayın başbakanımızın sayesinde gençlerimiz ölmeyecek. Anneler inşallah çocukların ellerinden tutup Cudi ve Gabar Dağı eteklerinde halay çekecekler. Bizler her zaman şehit haberlerini aldık. Burada sayısız şehit aileleri var. Onlar eşlerini kaybettiler. Çoğu aile evladını kaybetti, çoğu elleri kınalı nişanlıyken evladını kaybetti. Çoğu mübarek annemiz hamileyken eşini askerde şehit verdi. Ama yine annelik duygusundan vazgeçmedi. Kadın olmak zor bölgede anne olmak daha da zordur. Ama siz her zorluğun üstesinden gelen değerli annelerimizsiniz."
     Konuşmaların ardından Şırnak ve ilçelerinden yılın anneleri seçilen Rahime Batmaz, Laima Şenol, Hatice Aten ve Hatice Karaynire çeşitli hediyeler verildi.
     Anneler günü programında skeçler, Kürtçe ve Türkçe söylenen ilahiler okundu.
    
     Muhabir: Şaban Yılmaz/Nail Kadırhan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Şırnakta Anneler Günü programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER