Sivassporda transfer çalışmaları

Sivassporda transfer çalışmaları -Kırmızı-beyazlı ekibin Bienvenunün transferi konusunda Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardığı, futbolcunun kararının beklendiği bildirildi -Yardımcı Antrenör Albayrak: Biz Bienvenuyü istiyoru


SİVAS (A.A) - Sivasspor Yardımcı Antrenörü Bülent Albayrak, Henri Bienvenu transferinde Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardıklarını, futbolcunun kararını beklediklerini söyledi.
     Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştiği antrenmanla Ziraat Türkiye Kupasındaki 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını sürdürdü.
     Babasının rahatsızlığı nedeniyle İstanbulda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay ile Bursaspor maçında sakatlanan Nijeryalı forvet Michael Eneramo ve hafif sakatlığı bulunan Ümit Kurt antrenmana katılmadı.
     Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve 3 puan aldıklarını belirtti.
     Kupada hedeflerinin olduğunu aktaran Albayrak, Gidebildiğimiz yere kadar gitmek hatta kupayı kazanmak en büyük amacımız. Sivasa bu sene kupayı getirmeyi çok istiyoruz dedi.
     Bülent Albayrak, 1461 Trabzon maçından da galibiyet hedeflediklerini, Bursaspor maçında sakatlanan Nijeryalı forvet Eneramoyu bu maça yetiştirmeye çalıştıklarını ifade etti.
     Transfer çalışmalarına da değinen Albayrak, şunları kaydetti:
     Bienvenu ile ilgili gelişme şöyle; Fenerbahçe Kulübü ile prensip anlaşmasına varıldı. Biz Bienvenuyü istiyoruz, Bienvenu de isterse bu transfer gerçekleşir. Bienvenu, başka teklifler de olduğunu, onları da değerlendireceğini ama Sivasın da oynayabileceği takımlar arasında yer aldığını söyledi. Yönetici arkadaşlarımız ve başkanımız çalışıyor, tüm şartlar oluşursa bu transferi gerçekleştiririz.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivassporda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER