Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Ünyespor Teknik Direktörü Sözkesen: -Her zamanki sistemimiz ve oyun anlayışımızla Tarsus İdmanyurdu deplasmanından puanlarla dönmek istiyoruz


ORDU (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta hafta sonu deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak Ünyesporun teknik direktörü Murat Sözkesen, her zamanki sistemleri ve oyun anlayışlarıyla bu maçtan puanlarla dönmek istediklerini söyledi.
     Sözkesen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tarsus İdmanyurdu takımının grupta güçlü ve iddialı bir takım olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
     Rakibimiz ciddi bir ekip ve iyi oyunculardan kurulu bir takım. Her zamanki sistemimiz ve oyun anlayışımızla Tarsus İdmanyurdu deplasmanından puanlarla dönmek istiyoruz. Ligin daha çok başındayız. Ünyespor kamp yapmamış bir takım, biz hala kamp süresine devam ediyoruz. Bu işe başlarken de 7-8 haftaya ihtiyacımız olduğunu hep söyledik. Aldığımız 5 puan bizim için çok büyük bir avantaj. Devre arasına kadar topladığımız kadar puan toplayıp Ünyesporun hedefini devre arasından sonra belirlemek istiyoruz.
     Sözkesen, hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydederek, menisküs ameliyatı olan Samet Yıldıran ile rahatsızlığı nedeniyle Azmi ve kart cezalısı Mehmet Tosakın antrenmanlara katılmadığını bildirdi.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER